Planten zijn fascinerende blikvangers die een waardevolle invulling geven aan een prachtige en inspirerende woon- en werkomgeving. De Binnentuin Heiloo “vergroent” jouw omgeving zowel binnen als buiten. Het hele jaar maken de verschillende seizoenen het mogelijk een “aantrekkelijk, afwisselend en inspirerend aanbod” van de mooiste kamerplanten en tuinplanten aan te kunnen bieden. Planten halen wij rechtstreeks bij verschillende kwekers uit o.a. omgeving Aalsmeer en Boskoop. Dit stelt ons goed in staat zorg te dragen voor een constante en hoge kwaliteit van ons assortiment planten.

Voor het maken van de juiste keuze van de kamerplant of tuinplant vinden wij, net als bij potterie, het niet vreemd om verschillende alternatieven bij u thuis of op kantoor neer te zetten. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Zie, ervaar en geniet.

 


Kamerplanten

Wij hebben een wisselend aanbod van stijlvolle, stoere kamerplanten en kantoorplanten.


 

“Het ontspannen buitengevoel” kan ook in huis en op het werk (interieurbeplanting) gecreëerd worden met prachtige kamerplanten. Houd het relaxte gevoel van het buitenleven daarom ook binnen in huis of kantoor vast: kies voor mooie groene blad- en/ of bloemhoudende planten uit ons ruime assortiment, eventueel gecombineerd met één van onze eigenzinnige en originele (handgemaakte) potten. Wij leveren planten op zowel grond- als hydrocultuur.

Binnenplanten uit het assortiment van De Binnentuin Heiloo onderscheiden zich in velerlei opzichten. Zo vinden wij bijvoorbeeld dat naast een goede prijs kwaliteit verhouding, de vorm van de kamerplant decoratief een meerwaarde voor in huis of in het bedrijf moet kunnen bieden.

De Binnentuin Heiloo heeft genoeg ideeën om jouw woonruimte of bedrijfsruimte ‘groener en persoonlijker’ te maken. Vraag ons geheel vrijblijvend om advies, wij helpen je graag!


Tuinplanten

De Binnentuin Heiloo is het adres voor de mooiste perkplanten, borderplanten, kuipplanten en potplanten.


 

Het creëren van inspiratie en beleving voor iedere tuin en terras is ons streven. Boeiend om met aparte planten en potten te werken en het meest optimale effect uit de tuin en terras te halen. Laat je overtuigen door ons afwisselend aanbod gedurende het jaar. Zien is ervaren!

Ons assortiment planten bestaat uit de meest bekende tot zelfs bijzondere soorten. Dit maakt een bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard: niet alleen de startende tuinliefhebber, maar ook de echte tuinfanaat kan bij ons beplanting voor de tuin vinden.

De Binnentuin Heiloo heeft genoeg groene ideeën om jouw woon of buitenruimte ‘groener en persoonlijker’ te maken. Vraag ons geheel vrijblijvend om advies, wij helpen je graag!

Deel deze pagina
Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone